به گزارش خبرگزاری حوزه، کتاب «نسل کشی در قرن ۲۱» نوشته حمید مولانا به تازگی توسط انتشارات سوره مهر منتشر و روانه بازار نشر شده است. این کتاب به بررسی کشتار مسلمانان از بوسنیوهرزگوین تا غزه میپردازد.
اینکتاب تحولات مربوط به نسلکشی مسلمانان در بوسنیوهرزگوین و فلسطین را در روند تاریخی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی مورد مطالعه قرار داده و با مقایسه اقدامات غرب علیه مسلمانان و نحوه مواجهه مسلمانان به ویژه در دو نمونه بوسنی و هرزگوین و غزه، به ارائه راهکار و چشمانداز در این خصوص میپردازد.
«نسل کشی در قرن ۲۱» شامل مقالات پروفسور حمید مولانا استاد و بنیانگذار رشته روابط بینالملل در دانشگاه امریکن واشینگتن طی سالهای ۱۳۷۱ تا ۱۳۸۷ در روزنامه کیهان است که تنظیم و انتخاب آنها را مولانا و شمشیری با هم انجام دادند. تاریخ نگارش هر مقاله هم در ابتدای آن ذکر شده است. شمشیری بعد از مطالعه و بازخوانی پانوشت، توضیحات و اطلاعات لازم را برای مخاطبان جوانتر که احیاناً با برخی از موضوعات کمتر آشنایی دارند نوشته شده است.
کتاب با مقدمهای از ابراهیم شمشیری آغاز میشود و با ۳۶ مقاله از حمید مولانا ادامه پیدا میکند. در هر مقاله، به فراخور محتوای آن تصویر متناسبی کار شده است.
سی وششمین و آخرین مقاله کتاب با عنوان «تأثیرات مبارزات امت اسلامی غزه» در تاریخ ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ توسط نویسنده نگارش شده که به جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین بعد از عملیات طوفان الاقصی میپردازد.
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
«نوار غزه نمونه یک امت اسلامی خارج از سیستم ملت -دولت نظام جهانی امروزی و سازمان ملل متحد میباشد. شگفتی در این است که چنین جامعه و حکومت اسلامی کوچکی با تکیه به باورها و اعتقادات خود توانسته است بعنوان یک «ابرقدرت» توازن بینالملل موجود را به هم بریزد و دستور روز سیاسی را، گرچه برای مدت کوتاهی هم که باشد، به دست بگیرد. امروز پس از ۹ ماه که از فاجعه غزه میگذرد، رهبری این سرزمین است که در مذاکرات دست بالا را دارد و نه اسرائیل و ایالات متحده و دیگران.»
این کتاب با ۳۰۲ صفحه، شمارگان هزار و ۲۵۰ نسخه و قیمت ۳۷۵ هزار تومان عرضه شده است.
نظر شما